ER DET FOR DIG

Der kommer et tidspunkt, hvor lappeløsninger og symptombehandling ikke længere er tilfredsstillende.

Hvor det bliver så tydeligt, at den gamle måde at gøre tingene på ikke længere fungerer godt, at det er åbenlyst, at det er på tide at åbne for muligheden for, at ændre noget grundlæggende.


ER DET TIDSPUNKT KOMMET FOR DIG?

- Mærker du en dyb trang til, at forløse det potentiale, som du fornemmer at du har i dig, og få det optimale ud af dette liv?

- Oplever du, at der er noget, som hæmmer din energi og livsglæde i at udfolde sig frit?

- Har du motivation og mod til, at dedikere dig til at se baggrunden for dine destruktive mønstre og lade dem ændre sig?


Så er dette kursus til dig og du inviteres hermed på en rejse mod en ny udgave af dig.

Rejsen vil foregå i en tryg og kærlig gruppe, i et forløb, som er skræddersyet til at støtte op om din proces og tilbyde dig de redskaber, du skal bruge på vejen. Sideløbende med fornyet selvindsigt vil du lære en vifte af velafprøvede teknikker til selvudvikling og få indblik i de verdensopfattelser de er udviklet indenfor, hvilket sandsynligvis vil udvide både din selvopfattelse og din måde at agere i verden. Men først og fremmest får du her chancen for, at forandre dine forældede handlemønstre og komme i gang med at leve dit liv på den måde, du længes efter.


HVAD KRÆVES AF DIG FOR AT DELTAGE?

Du skal være indstillet på, at dedikere tid til dig selv, til at være med på - om ikke alle, så i hvert fald de fleste af - modulerne på kurset og (hvis du vil have det optimale ud af det) at gøre ”hjemmeopgaverne” mellem kursusgangene (15-30 minutter dagligt).


Hvis der er en af dagene, hvor det ikke kan lade sig gøre for dig at deltage, er du velkommen til at komme den gang på et senere forløb, så du får det hele med.


Vær forberedt på, at dette kursus kan være starten på store ændringer i dit liv. Du kan komme ud for, at der vil være perioder som er udfordrende i løbet af processen. Der er hele kurset igennem ”online support”, så du kan skrive til Metta Myrna, hvis du får brug for råd eller støtte.


Det er ikke nødvendigt, at have nogen erfaring i forvejen med yoga eller meditation. De fysiske øvelser vi laver, er blide og egnet til alle. Har du specielle behov eller begrænsninger, tilpasses træningen individuelt, så alle kan være med. Kurset er desværre ikke egnet til mennesker, som har svære psykiske problemer.


Hvis du er i tvivl, om kurset er det rigtige for dig, er du meget velkommen til at skrive til Metta på post@levhelt.dk eller via kontaktskemaet med evt. spørgsmål.

LEV HELT


Ingemannsvej 3, 1964 Frb C


og


Torupvejen 156 3390 Hundested
Mail: post@levhelt.dk


Tlf: 22430322Stifter, indehaver og ansvarshavende: Metta Myrna