REIKI

REIKI

REI = Universel KI = Energi


Reiki er en metode til at hele sig selv og andre med den energi, som allerede er overalt omkring os og i os.

Den er udviklet i Japan (deraf det japanske navn) af dr. Mikao Usui i slutningen af det nittende århundrede, men den er ikke specielt tilknyttet nogen enkelt religion eller kultur.


Reiki blev kendt udenfor Japan i 1030'erne, da Hawayo Takata fra Hawai blev indviet af Dr.Usuis efterfølger Dr.Chujiro Hayashi. Herfra har teknikkerne spredt sig over hele verden og er selvsagt blevet påvirket af de forskellige mestre og kulturer, så der i dag findes lidt forskellige Reiki-traditioner.


Især er der to linier, som beskrives som ”den traditionelle” og ”den vestlige”. De største forskelle på de to er – så vidt jeg ved – at i den traditionelle retning skal der gå et vist stykke tid mellem indvielserne, så de kan nå at bundfælde og manifestere sig og så udøveren selv har tid til at gennemgå den helende udvikling, og der bliver krævet et temmelig stort beløb for indvielserne. I den ”vestlige” linie er det muligt at få indvielserne kort efter hinanden, somme tider på en enkelt weekend, og de koster i reglen mindre.


Jeg er selv indviet i den traditionelle linie og det giver god mening for mig, at give indvielserne den respekt og værdi, som jeg oplever, at de fortjener. Jeg har dog valgt at lade prisen for din indvielse indgå i kursus-gebyret og dermed være lav i forhold til hvad traditionen byder.


Der foregår (som vanligt mennesker imellem) en del diskussion om hvilken retning der er den rigtigste. Den diskussion mener jeg (som vanligt) er ret uinteressant, bare helingen virker – der er trods alt bare tale om teknikker til aktivering af evner, som vi alle allerede har, og det kan såmænd nok gøres på forskellige måder.


At hele med Reiki hander om, at blive så ren en kanal som muligt, for den universelle energi. I første omgang er det sig selv man heler, derefter kan man hele andre, ved at være kanal for energien – man giver altså ikke af sin egen energi.


Selve det at blive indviet sætter gang i en kraftfuld helings-proces på mange planer, som det er vigtigt selv at støtte op om, ved så vidt muligt at give sig selv de bedste forudsætninger for at lade energien flyde derhen hvor der er brug for den.


Det gør man ved, at leve sundt, både fysisk, psykisk og mentalt og at hele sig selv dagligt.


Mine erfaringer siger mig, at denne proces langt overstiger de flestes forventninger til, hvor gennemgribende den er.


Reiki-energien heler både på det fysiske plan - ved at helbrede kroppens skavanker -  og på det energi-mæssige plan, ved at rense og afbalancere chakraerne og energibanerne. Husk, at denne opdeling mellem det fysiske og det energi-mæssige er helt særegen for vores del af verden i disse århundreder; det er langt mere almindeligt at opfatte dem som fuldstændig sammenhængende.


Den første indvielse – som er den du vil få på dette kursus – sætter i denne forbindelse først og fremmest gang i en personlig udviklings-proces. Du vil dog også blive i stand til at hele, ikke blot andre mennesker, men også dyr og planter. Hver gang du giver heling, modtager du selv heling samtidig, så jo mere jo bedre.LEV HELT


Ingemannsvej 3, 1964 Frb C


og


Torupvejen 156 3390 Hundested
Mail: post@levhelt.dk


Tlf: 22430322Stifter, indehaver og ansvarshavende: Metta Myrna